Goedemorgen, waarmee kan ik u van dienst zijn?

Ja, die zin kan iedereen die op een servicedesk werkt wel dromen. Ook bij HR2day ontvangen we onze klanten vriendelijk, of ze nu bellen, mailen of Skypen.
Maar… een ontvangstbevestiging inclusief een nummer dat de beller moet bewaren, zodat we de volgende keer zijn verzoek terug kunnen vinden in de database? Nee nee nee! De beller krijgt jóu aan de lijn, en jíj helpt haar (of hem) door inhoudelijk op haar verzoek in te gaan.

Gezicht van het bedrijf én inhoudelijk sterkWij hebben super support voor HR2day

Iedereen bij de servicedesk van HR2day is senior op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Jij dus ook. De beller verwacht een antwoord van je waarmee hij verder kan. Jij neemt de vraag aan, doet onderzoek, overlegt met collega’s en uiteraard met de klant. Jij bent verantwoordelijk voor het hele traject. Met een blij gezicht aan de andere kant én aan jouw kant van de lijn als resultaat.

Elke vraag wordt direct beantwoord

Klanten die een e-mail naar HR2day sturen krijgen dezelfde dag nog antwoord. Dus niet morgen, maar vandaag. Waarom we dat doen? Omdat des te sneller je een verzoek behandelt, des te parater de kennis over de situatie nog is. Weet jij nog wat je gisteren deed? En vorige week? Juist, daarom pakken we elk verzoek direct op, zonder vertraging.
Bij HR2day hebben we dus geen lange lijsten met openstaande verzoeken. Overzicht, dat is belangrijk. Dat vergt veel van je, maar de waardering van onze klanten is uitzonderlijk hoog, en dat geeft ons plezier in het werk.

Thuis werken

HR2day heeft geen kantoor. Je werkt thuis. Bij voorkeur voltijds. Overleggen doen we de hele dag door, via Skype. En regelmatig komen we met alle collega’s van HR2day bijeen. Tijdens de sollicitatieprocedure krijg je de gelegenheid een toekomstige collega het hemd van het lijf te vragen over het leven op de servicedesk van HR2day. Want we kunnen wel van onszelf vinden dat we een sociaal bedrijf zijn, je kunt het beter eens ervaren.

Reageren

Heb je ruime ervaring met salarisadministratie? Op zoek naar collega’s die enorm gedreven zijn? Zie je thuis werken jubelend tegemoet? En zoek je elke dag uitdaging in je werk? Kijk dan eerst nog eens goed op onze site, daar vind je nog veel meer informatie over ons. En ben je dan nog steeds enthousiast, neem dan contact met ons op via marco.boerlage@hr2day.com.