Veilig en betrouwbaar

HR2day maakt voor het ontwikkelen van de functionaliteit en het hosten van de dienst gebruik van Force.com, het platform van Salesforce. Salesforce is de toonaangevende wereldmarktleider in Cloud Computing. Voor gebruikers betekent dat een betere beschikbaarheid, performance en beveiliging dan bij andere HRM oplossingen.

Vanzelfsprekend zijn wij ISAE3402 type II gecertificeerd en voldoen we aan alle Europese en Nederlandse richtlijnen met betrekking tot veiligheid en data privacy.

100% Online

HR2day is een online realtime applicatie. Je hebt altijd en overal direct toegang tot jouw actuele gegevens. Niet alleen met een PC, maar ook met je tablet of smartphone.

Het andere voordeel is dat je salarisadministratie real-time is. Nu kan je controleren en corrigeren indien nodig. Zo is het voor medewerkers direct inzichtelijk en altijd actueel. Je kan vanaf de andere kant van de wereld met iedereen samenwerken. Lees hier welke voordelen dat bij Kröller-Boom geeft >>

vergeten
HR2day heeft apps voor iOS en android (ook iPad)

HRM app voor Android & iOS

De HRM app van HR2day is gemaakt voor Android en iOS. Beschikbaar voor iPhone, Android smartphones, iPad en andere tablets.

Zo kun je als medewerker of manager je eigen gegevens bekijken, voer je een verlofaanvraag of declaratie in of keurt deze goed. Ook kun je HR-informatie terugvinden en kun je zelfs chatten met collega’s of HRM.

 

Implementatie zonder verrassingen

Met HR2day hoef je zelf geen software te installeren of te onderhouden. Je hoeft je geen zorgen te maken om backups, release-wissels en beschikbaarheid. Dat doen wij voor je. Zo kun jij je concentreren op waar je goed in bent: je eigen business.

Voor de implementatie van HR2day in je organisatie hebben we een effectief proces. Een strakke regie en een vaste prijs zorgen ervoor dat je geen verrassingen in het proces óf de portemonnee tegenkomt.

Floris van Rijn

De keuze voor HR2day was heel simpel. Tot op de dag van vandaag blijven wij die ‘fit’ merken.

Floris van RijnDoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station
Sander Bruinsma

Een zeer betrouwbare en kostenvriendelijke oplossing waarmee je professionele HR diensten kan aanbieden aan je personeel.

Sander BruinsmaToomba

Pim Esser

“HR2day is echt het meest gebruikersvriendelijke pakket dat ik ken.”

Pim EsserKröller Boom
Roy Argyrakis

HR2day bespaart iedereen veel tijd: echt een nieuwe manier van werken.

Roy ArgyrakisOnline Accountants MKB