Christelijke Hogeschool Windesheim en HR2day tekenen samenwerkingsovereenkomst

Christelijke Hogeschool Windesheim heeft een selectietraject doorlopen voor een nieuw modern HR & Salarissysteem. Na een intensief aanbestedingstraject is de keuze op HR2day gevallen. Na de implementatie kunnen alle medewerkers van Windesheim de regie nemen over de eigen HR processen en ontwikkeling. Wat een belangrijk onderdeel is van het strategisch HR beleid van Windesheim.

Vanaf januari 2022 zal de salarisverwerking via HR2day worden uitgevoerd en worden tevens alle HR functionaliteiten in gebruik genomen. Niet alleen door de afdeling HR, maar ook door alle medewerkers en leidinggevenden van Windesheim. Medewerkers kunnen dan met hun smartphone een declaratie insturen, verlof aanvragen of een adreswijziging doorzetten. Maar ook talent functionaliteit zoals het proces rondom de gesprekscyclus vindt dan plaats via HR2day.

Bijzondere tijd

“Wij zijn hartstikke trots dat Windesheim uiteindelijk voor HR2day gekozen heeft”, zegt Marcel de Brauwer, Directeur van HR2day. “Een mooie ambitieuze club die goed bij ons past”. De aanbesteding vroeg door de situatie rondom Covid-19 wel wat van het aanpassingsvermogen van beide partijen. “Alles gebeurt op afstand, ook de uitgebreide verificatiesessie vond plaats via het beeldscherm. En dat is toch anders dan dat je elkaar live ontmoet, je kunt zien of je boodschap aankomt en vragen direct beantwoorden. Maar we hebben er ook veel van geleerd en zeker ook de voordelen ervan ervaren”, aldus De Brauwer.

Windesheim heeft 24.000 studenten en 2.300 medewerkers en behoort tot de top 3 hogescholen van Nederland. Windesheim heeft vestigingen in Zwolle en Almere.

HR2day Brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?