BUAS stapt over op HR & Payroll software in de cloud van HR2day

Breda University of Applied Sciences (BUAS) stapt over op een nieuw HR & Payroll systeem van HR2day. De SaaS oplossing van HR2day, ontwikkeld op het cloudplatform van Salesforce, kwam na een Europese aanbesteding als beste uit de bus. De software moet BUAS de komende jaren ondersteunen in de HRM uitdagingen die een sterk veranderende en dynamische onderwijsomgeving met zich meebrengt.
Breda University of Applied Sciences (BUAS) is een middelgrote, niet-particuliere instelling voor hoger onderwijs die studenten voorbereidt op een internationale carrière. BUAS leidt jonge mensen, in een internationale context, op tot professionals in de vakgebied en toerisme, hotel en facility management, digital entertainment, stedenbouw, logistiek & mobiliteit en vrije tijd. Bij BUAS werken 800 mensen en studeren ongeveer 7.500 Nederlandse en buitenlandse studenten uit zo’n 100 landen.

Toonaangevende HR-software

Marcel de Brauwer, Directeur van HR2day: “Wij zijn natuurlijk uitermate trots dat we deze aanbesteding hebben gewonnen en dat wij de mogelijkheid krijgen om met onze software en expertise BUAS te ondersteunen met hun HR-thema’s op het gebied van digitalisering, salaris, mobiliteit en HR Analytics. Het bevestigt opnieuw dat HR2day een toonaangevende HR-oplossing voor de Nederlandse markt is.”
De nieuwe HRM & Payroll software van HR2day gaat specifiek ondersteunen in een aantal belangrijke uitdagingen die BUAS heeft gedefinieerd en waarin HR een belangrijke rol speelt:

  • Het stimuleren van een andere manier van werken waarbij opdrachtgericht werken, capaciteit benutten, samenwerken (met name per opdracht en/of in teams) en flexibiliteit belangrijke pijlers zijn.
  • Het digitaliseren van HR-processen inclusief vergaande Selfservice mogelijkheden voor de manager, medewerkers en HRM professionals.
  • Het ondersteunen van werken vanuit vertrouwen (high trust), waarbij verantwoordelijkheid nemen en werken vanuit heldere kaders de basis vormen.

Strategisch sparringpartner

Hiervoor was BUAS niet alleen op zoek naar de beste en gebruiksvriendelijke SaaS software die flexibiliteit faciliteert, maar ook naar een strategische sparringpartner die innovatie en continue kwaliteitsverbetering hoog in het vaandel draagt.

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?