HR software voor Logistiek & Transport:
Maak van de administratie weer een efficiënt feestje!

Tijd is geld. In de logistieke en transport sector telt elke minuut. Daarom wil je werknemers laten focussen op hun werk en de administratie zo eenvoudig mogelijk maken. HR2day biedt een innovatief HR platform waarmee je efficienter werkt en altijd en overal toegang hebt tot al je HR data en processen.

Zij gebruiken al HR2day!

Het HR platform voor Logistiek & Transport

De administratie in de logistieke sector wordt gevoed vanuit diverse systemen. Transportplanning, boordcomputer, wagenpark en financiële software zijn enkele voorbeelden van systemen die kunnen leiden tot dubbele invoer en fouten.

Met HR2day heb je een geïntegreerde HR & Payroll oplossing die werkt op basis van de modernste koppeltechnieken. Hierdoor kun je HR naadloos laten aansluiten op rest van de organisatie en systemen. Dit scheelt onnodig veel werk, voorkomt fouten en maakt processen efficiënter.

HR2day biedt je:

“HR2day werkt heel gebruiksvriendeljk voor medewerkers en managers”

Angelique Kruif – HR Group Director Kloosterboer

Gradient circle
Angelique
Transport overlay
Video afspelen over Transport overlay

Schaalbaar en dynamisch systeem

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten, toevoegen van entiteiten of vestigingen. HR2day beweegt mee met de dynamiek van jouw organisatie.


Alle informatie centraal en gericht op self service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime gekoppeld aan andere systemen binnen de organisatie.

Gebouwd op het Salesforce platform

Ontwikkeld op het meest innovatieve platform ter wereld, Force.com. Een platform dat uitgebreide expertise heeft specifiek voor de Retail. Die mogelijkheden komen binnen handbereik.

Een compleet HR-systeem

Brochure Logistiek en Transport

Weten wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen?