HR software voor de Installatiebranche:
Maak van de administratie weer een efficiënt feestje!

Tijd is geld. In de installatiebranche telt elke minuut. Daarom wil je werknemers laten focussen op hun werk en de administratie zo eenvoudig mogelijk maken. HR2day biedt een innovatief HR platform waarmee je efficiënter werkt en altijd en overal toegang hebt tot al je HR data en processen.

Zij gebruiken al HR2day!

Het HR platform voor de Installatiebranche

De administratie in de installatiebranche wordt gevoed vanuit diverse systemen. Serviceadministratie, planning en financiële software zijn enkele voorbeelden van systemen die kunnen leiden tot dubbele invoer en fouten.

Met HR2day heb je een geïntegreerde HR & Payroll oplossing die werkt op basis van de modernste koppeltechnieken. Hierdoor kun je HR naadloos laten aansluiten op rest van de organisatie en systemen. Dit scheelt onnodig veel werk, voorkomt fouten en maakt processen efficiënter.

HR2day biedt je:

“Jullie software is het bewijs dat het veel makkelijker kan, waarvoor hulde”

Elisabeth Koskamp – HR Adviseur Rensa Family

Gradient circle
Elisabeth Koskamp
Installatie overlay
Video afspelen over Installatie overlay

Schaalbaar en dynamisch systeem

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten, toevoegen van entiteiten of vestigingen. HR2day beweegt mee met de dynamiek van jouw organisatie.


Alle informatie centraal en gericht op self service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime gekoppeld aan andere systemen binnen de organisatie.

Gebouwd op het Salesforce platform

Ontwikkeld op het meest innovatieve platform ter wereld, Force.com. Een platform dat uitgebreide expertise heeft specifiek voor de Retail. Die mogelijkheden komen binnen handbereik.

Een compleet HR-systeem

HR2day brochure installatie

Weten wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen?