HR software voor Bouw & Infra:
Maak van de administratie weer een efficiënt feestje!

De Nederlandse bouw- & infra sector ontwikkelt zich snel. Thema’s als duurzaamheid, stikstof en krapte op de woningmarkt hebben invloed op het beleid en de ontwikkeling van organisaties in deze sector. Hierdoor is het van groot belang om administratieve processen op orde te hebben om onnodig werk en fouten te voorkomen. 

Zij gebruiken al HR2day!

Het HR platform voor Bouw & Infra

De administratie in de bouw-& infra sector wordt gevoed vanuit diverse systemen. Projectadministratie, planning en financiële software zijn enkele voorbeelden van systemen die kunnen leiden tot dubbele invoer en fouten.

Met HR2day heb je een geïntegreerde HR & Payroll oplossing die werkt op basis van de modernste koppeltechnieken. Hierdoor kun je HR naadloos laten aansluiten op rest van de organisatie en systemen. Dit scheelt onnodig veel werk, voorkomt fouten en maakt processen efficiënter.

HR2day biedt je:

“HR2day maakt ons werk overzichtelijker en efficiënter”

Cathalijne van Lammeren – HR Manager Eurofiber

Gradient circle
Cathalijne van Lammeren
Bouw overlay
Video afspelen over Bouw overlay

Schaalbaar en dynamisch systeem

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten, toevoegen van entiteiten of vestigingen. HR2day beweegt mee met de dynamiek van jouw organisatie.


Alle informatie centraal en gericht op self service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime gekoppeld aan andere systemen binnen de organisatie.

Gebouwd op het Salesforce platform

Ontwikkeld op het meest innovatieve platform ter wereld, Force.com. Een platform dat uitgebreide expertise heeft specifiek voor de Retail. Die mogelijkheden komen binnen handbereik.

Een compleet HR-systeem

HR2day bouw infra

Weten wat HR2day voor jouw organisatie en HR kan betekenen?