HR2day voor pensioen- en uitkeringsinstanties:
hogere flexibiliteit en lagere total cost of ownership

Excasso is voor pensioenfondsen, pensioenuitvoerders en verzekeraars een belangrijk proces, dat onder toezicht staat van onder meer DNB en AFM. Ook gepensioneerden en andere uitkeringsgerechtigden worden steeds veeleisender als het om informatievoorziening gaat. HR2day Excasso is er voor instanties die de flexibiliteit van dit proces willen vergroten en de total cost of ownership willen verlagen.

Aantrekkelijke businesscase

HR2day koppelt eenvoudig met je polisadministratie en automatiseert de handmatige processen. Dat verlaagt je total cost of ownership aanzienlijk en maakt de organisatie flexibeler.

HR2day biedt je:

“HR2day heeft laten zien over veel kennis op het gebied van payroll voor pensioenuitkeringen te beschikken, en ondersteunt ook alle reguliere en uitzonderingsregelingen die we bij de deelnemers van onze klanten tegenkomen…”

Arie Edens, head of Pensioen Services bij Capgemini

Voordelen van HR2day software

Alle informatie centraal en gericht op self-service

Eén plek voor alle gegevens. Processen die managers en medewerkers zelf kunnen starten. En realtime inzicht met actuele gegevens. Alles in huis voor interactie.

Gebouwd door HR- en payroll-experts

Software gebouwd vanuit onze inhoudelijke expertise. Optimaal ontwikkeld voor je HR- en payroll-processen. En we denken met je mee bij procesoptimalisatie.

Beweegt mee met dynamische organisaties

Zelf bepalen welke functionaliteit je nodig hebt, modules aan- en uitzetten zonder extra kosten of implementatierondes. Gebouwd op force.com voor een hoge ontwikkelsnelheid.

Een compleet HR-systeem

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?