HR software voor het Primair Onderwijs
voor toekomstbestendig HR beleid

Onder meer deze instellingen in het primair onderwijs maken al gebruik van HR2day

Uitdagingen voor HR in het primair onderwijs

Het primair onderwijs  (PO) heeft te maken met een lerarentekort en bijkomende uitdagingen als werving van nieuwe leraren, zij-instroom en behoud van huidige medewerkers. Tegelijkertijd worstelt de branche met de roep om vernieuwing en innovatie in het onderwijs en heeft de school op alle vlakken te maken met digitalisering en  voordelen die dat biedt. Ook voor HR.

HR staat voor de uitdaging om werk te maken van toekomstbestendig HR beleid waarin actuele thema’s als Werving & Selectie en Talentontwikkeling een belangrijke plek innemen. In onze software bieden wij oplossingen voor deze strategische HR uitdagingen en staat de (door)ontwikkeling van medewerkers centraal.

HR2day in het primair onderwijs

We kunnen ons mede dankzij HR2day als organisatie blijven doorontwikkelen

Sandra Beuving – College van Bestuur

Gradient circle
SAAM

Belangrijkste functionaliteiten van HR2day voor het PO

Personeelsadministratie

Alle relevante gegevens, informatie, kennis en transacties op het gebied van HR liggen vast in   het digitaal dossier. Medewerkers en managers kunnen dit inzien en zelf  wijzigen. Invoer door de bron zorgt voor een efficiënt HR proces.

Talentmanagement

Stimuleer, vergroot en meet de ontwikkeling van je medewerkers. Maak gebruik van Performance Management, Competentie Management en Opleidingsmanagement om medewerkers te helpen hun loopbaan vorm te geven.

Geïntegreerde Salarisverwerking

Voor de salarisverwerking wordt iedere mutatie eenmalig vastgelegd of via een workflow goedgekeurd en direct verwerkt. Daardoor zijn er geen verschillen meer tussen gegevens in de personeels- en de salarisadministratie.

Vervangingsmodule

Speciaal voor het onderwijs heeft HR2day in de module Verlof & Verzuim een vervangingsmodule ontwikkeld. Het helpt je slimmer en sneller in te spelen op (langdurige) afwezigheid met gevolgen voor leerlingen, scholieren en studenten.

Automatiseren met workflows

Met Workflowmanagement automatiseer je HR-processen met een paar klikken in workflows, taken en signalen. Je ondersteunt medewerkers en managers optimaal en kan zelf workflows sturen, beheersen, volgen en analyseren.

ESS & MSS

HR2day biedt een interactief platform met uitgebreide Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS) functionaliteit die medewerkers en managers ondersteunt met werkstromen, goedkeuringen, taken en signalen.

HR2day Brochure

Meer weten over de voordelen van HR2day voor je onderwijsinstelling?

Voordelen van HR2day

Gebruiksvriendelijke HR-software voor het onderwijs

HR2day is dé HR- en salarisoplossing voor het onderwijs om jouw uitdagingen succesvol aan te gaan. Bij uitstek geschikt voor onderwijsinstellingen, shared services of stichtingen die te maken hebben met complexe processen en uitdagende HR-werkzaamheden. Met onze software beschik je over uitgebreide functionaliteiten. Zo zorg je met talentmanagement bijvoorbeeld voor duurzame inzetbaarheid en het behouden van medewerkers. Externe medewerkers registreer je met gemak in de personeelsadministratie. En verlof en verzuim koppel je eenvoudig aan het vervangingsfonds. 

Saam

SAAM en HR2day:

HR-software die perfect aansluit bij onze sturingsfilosofie

Kennispartners in het onderwijs van HR2day

Qualiant

Qualiant is een administratiekantoor voor het primair en voortgezet onderwijs. De missie van Qualiant is om administratie te veranderen van een noodzakelijk kwaad naar een onmisbaar instrument voor het sturen van de onderwijsorganisatie. Dit doet de organisatie door besturen te ontzorgen op het gebied van financiële- personeels- en salarisadministratie om hen vervolgens te voorzien van volledige, betrouwbare en actuele management- en sturingsinformatie in diverse dashboards. 

HR2day Brochure

Meer weten over de voordelen van HR2day voor je onderwijsinstelling?