Ontdek de voordelen van HR2day voor jouw branche

Bedrijfsleven

Mensen zijn belangrijk. Of je nu bij een internetmarketingbureau, een restaurant, een schoonmaakbedrijf, een modewinkel of een autoherstelbedrijf werkt. Je wilt geen gedoe met de salarisverwerking. Die moet gewoon kloppen. Maar je wilt ook meer en makkelijk toegang tot al die andere HR-informatie: verlof, verzuim, beoordelingen, etc. Daar is HR2day voor. Meer dan 100 CAO’s, online salarisverwerking en ondersteuning voor de meest voorkomende HR-processen in het bedrijfsleven. Toegankelijk via de cloud. Dus altijd en overal voor iedereen beschikbaar. Ook via tablet en smartphone.

HR2day voor bedrijven >>

Onderwijs

Personeelskosten zijn een groot deel van de begroting. Als gevolg van alle wijzigingen in financiering, wetgeving en mede versterkt door krimp en groei van de leerlingen en leerkrachten populatie is het van het grootste belang op ieder moment actueel inzicht in de kosten en kostenontwikkeling te hebben. Maar je wilt ook blijvend investeren in de kwaliteit van je personeel met professionele HRM-ondersteuning. Bevoegdheden registreren en competenties ontwikkelen. Doorstroom kunnen mobiliseren. Daar is HR2day voor. Gecertificeerde salarisverwerking voor het Onderwijs en meest gebruiksvriendelijke ondersteuning voor het professionaliseren van eHRM processen.

HR2day voor onderwijs >>

Not-for-profit

De overheid stelt (enorm) veel eisen aan je administratieve bedrijfsvoering. Certificaten en diploma’s, bewaartermijnen, veiligheidsvoorschriften, minimum bezetting op bepaalde tijdstippen, etc. Die zelfde eisen stel je dus ook aan een personeel- en salarissysteem. Maar je wilt ook een gebruiksvriendelijke en moderne oplossing waarmee je eenvoudig de voorkomende HR-processen kunt ondersteunen. Daar is HR2day voor. Of je nu een kinderopvangorganisatie, thuiszorginstelling, gemeente of Zelfstandig Bestuursorgaan (ZBO) bent: CAO beheer en ondersteuning, geïntegreerde salarisverwerking, workflow en professionele ondersteuning van je HR-processen.

HR2day voor Not-for-profit >>

Pensioenen en uitkeringen

Excasso is voor pensioenfondsen, -uitvoerders en verzekeraars een belangrijk proces, dat onder toezicht staat van diverse toezichthouders (w.o DNB en AFM). Ook gepensioneerden en andere uitkeringsgerechtigden worden steeds veeleisender qua informatievoorziening. HR2day Excasso is er speciaal voor die instellingen die de flexibiliteit van dit proces willen vergroten en hun TCO willen verlagen.

HR2day Excasso >>

Verlagen administratieve kosten voor accountants