Ontdek de voordelen van HR2day voor jouw branche

Bedrijfsleven

Mensen zijn belangrijk. Of je nu bij een internetmarketingbureau, een restaurant, een schoonmaakbedrijf, een modewinkel of een autoherstelbedrijf werkt. Je wilt geen gedoe met de salarisverwerking. Die moet gewoon kloppen. Maar je wilt ook meer en makkelijk toegang tot al die andere HR-informatie: verlof, verzuim, beoordelingen, etc. Daar is HR2day voor. Meer dan 100 CAO’s, online salarisverwerking en ondersteuning voor de meest voorkomende HR-processen in het bedrijfsleven. Toegankelijk via de cloud. Dus altijd en overal voor iedereen beschikbaar. Ook via tablet en smartphone.

HR2day voor bedrijven >>Onderwijs

Personeelskosten zijn een groot deel van de begroting. Als gevolg van alle wijzigingen in financiering, wetgeving en mede versterkt door krimp en groei van de leerlingen en leerkrachten populatie is het van het grootste belang op ieder moment actueel inzicht in de kosten en kostenontwikkeling te hebben. Maar je wilt ook blijvend investeren in de kwaliteit van je personeel met professionele HRM-ondersteuning. Bevoegdheden registreren en competenties ontwikkelen. Doorstroom kunnen mobiliseren. Daar is HR2day voor. Gecertificeerde salarisverwerking voor het Onderwijs en meest gebruiksvriendelijke ondersteuning voor het professionaliseren van eHRM processen.

HR2day voor onderwijs >>Administratiekantoren

Efficiëntie in je eigen werkproces is cruciaal. Maar samenwerken met je klanten ook. En om je te onderscheiden wil je ook zonder gedoe verlof, verzuim en andere HR-processen kunnen aanbieden. Maar de ene klant is de andere niet. Dus wil je mee kunnen groeien met je klanten. Flexibel aanbieden van verschillende dienstverleningsmodellen: van schoenendoos verwerking tot het aanbieden van een volwaardig eHRM-systeem. Daar is HR2day voor. Puur internet, geïntegreerde salarisverwerking en modulair opgebouwd. En in te richten met je eigen look en feel.

HR2day voor administratiekantoren >>Overige branches

De overheid stelt (enorm) veel eisen aan je administratieve bedrijfsvoering. Certificaten en diploma’s, bewaartermijnen, veiligheidsvoorschriften, minimum bezetting op bepaalde tijdstippen, etc. Die zelfde eisen stel je dus ook aan een personeel- en salarissysteem. Maar je wilt ook een gebruiksvriendelijke en moderne oplossing waarmee je eenvoudig de voorkomende HR-processen kunt ondersteunen. Daar is HR2day voor. Of je nu een kinderopvangorganisatie, thuiszorginstelling, gemeente of Zelfstandig Bestuursorgaan (ZBO) bent: CAO beheer en ondersteuning, geïntegreerde salarisverwerking, workflow en professionele ondersteuning van je HR-processen.

HR2day voor overige branches >>