BNNVARA kiest de HR en salaris oplossing van HR2day

Na een intensief selectietraject heeft ook BNNVARA gekozen voor de HR- en salarisverwerking software van HR2day.

Naast de eisen die BNNVARA stelde aan de oplossing zocht de mediaorganisatie uitdrukkelijk een partner die hen kan helpen hun toekomstige ambities te realiseren door het inzetten van een gebruiksvriendelijke, moderne en innovatieve oplossing.

HR2day bedient al landelijke en regionale media organisaties zoals Rijnmond, RTV Utrecht en KRO NCRV.

“De keuze van BNNVARA voor ons is het bewijs dat wij een sterke partner in het medialandschap zijn als het aankomt op HR software. Wederom een mooie nieuwe klant!” zegt Marcel de Brauwer, Directeur van HR2day” “Daarnaast herkennen wij ons in de de kernwaarden van BNNVARA die zichzelf inzet voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving.”

De aanbesteding was uitgebreid en is zorgvuldig doorlopen. Naast een uitgebreide uitvraag hebben er ook verschillende interviews, productdemo’s en een technische verificatie sessie plaatsgevonden.

De geplande go-live datum van de HR software is 1 januari 2022.

Over BNNVARA

BNNVARA is een publieke landelijke omroep en bestaat sinds 2014 door een juridische fusie van BNN en de VARA. BNNVARA is een non-profit organisatie van ongeveer 500 medewerkers. BNNVARA is een onafhankelijke, ideële mediaorganisatie die zich inzet voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. BNNVARA speelt een activerende rol in onze maatschappij.

HR2day Brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?