Beter, slimmer en sneller werken met het nieuwe gebruikersinterface

Eén van de belangrijkste veranderingen in de HR2day M-release (zomer 2017), is het verbeteren van de gebruikersinterface. Met de nieuwe interface kunnen gebruikers nog sneller en slimmer werken. Al vanaf het eerste begin van HR2day hebben we gebruiksvriendelijkheid en intuïtief werken hoog in het vaandel staan. Gebaseerd op Salesforce Lightning hebben we een nieuwe gebruikersinterface ontwikkeld, volgens de volgende vier ontwerpprincipes.

Ontwerpprincipe 1: Duidelijkheid

Een gebruikersinterface moet ondubbelzinnig zijn. Gebruikers moeten direct begrijpen wat ze zien en handelen vanuit vertrouwen. Je ziet op een duidelijke manier de gegevens waar je mee bezig bent, maar daarnaast zie je ook de relevante context-informatie zodat je altijd het overzicht houdt.

Ontwerpprincipe 2: Efficiëntie

We proberen gebruikers beter, slimmer en sneller te laten werken met HR2day. Dat doen we door pagina’s simpeler van opbouw te maken, maar bijvoorbeeld ook door de knoppen voor workflows zo te positioneren dat ze de call-to-action vergroten.

Ontwerpprincipe 3: Consistentie

Door altijd en overal dezelfde opzet voor dezelfde situatie te kiezen creëren we bekendheid met de werking en verbeteren we de intuïtiviteit voor gebruikers. Zo geven we knoppen dezelfde stijl en locatie, ongeacht de context.

Ontwerpprincipe 4: Schoonheid

We zijn blij dat onze klanten gebruik maken van HR2day. We respecteren de tijd en aandacht die ze ons geven en daarom verdienen ze onze volledige expertise. Kan een gebruikersinterface echt mooi zijn? Wij denken van wel!

Sneak Peek

releasenotes-meerkat-hr2day-goes-lightning-1


HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?