HR2day voor bedrijven

Gebruiksvriendelijke HR- en Salarissoftware

Of je nu bij een bouwbedrijf, een hotelketen of een productiebedrijf werkt. Bedrijven krijgen steeds meer behoefte aan informatie over bijvoorbeeld verlof, verzuim, opleidingen of beoordelingen. Dus ben je verschillende lijstjes en overzichten gaan bijhouden of heb je misschien wel losse systemen voor bepaalde deelprocessen aangeschaft. Maar inmiddels merk je dat dezelfde gegevens op verschillende plekken verschillend worden bijgehouden. En dus ben je steeds meer kwijt tijd met controles en onderlinge aansluitingen maken. Daarom is HR2day er: alle HR- en salarisgegevens geïntegreerd beschikbaar. Zonder gedoe.

HR2day is een compleet HRM

Compleet HRM

HR2day is een volledig HR en salarissysteem. Alle voorkomende HR-processen worden ondersteund. In het digitaal persoonsdossier, worden alle HR-gegevens van iedere medewerker bij  gehouden.

Of het nu de ondersteuning van de Wet Poortwachter betreft, of een integraal beoordelingsmechanisme (inclusief competenties), of het aanvragen en goedkeuren van verlof; HR2day bevat  alle noodzakelijke gegevens en de daarbij behorende HR-processen.

Geen lijstjes of verschillende pakketten meer, maar gewoon alles op één plek bij elkaar. Zonder gedoe.

Geïntegreerde Salarisverwerking

HR2day is voorzien van een online geïntegreerde salarismotor, waarin de meeste CAO’s van Nederland zijn opgenomen. Je hebt nooit meer verschillen tussen het personeelsdossier en de salarisadministratie, omdat alles op één plek is vastgelegd. Dus alles maar een keer invoeren.

En je kunt tot het moment dat je de salarissen wilt uitbetalen wijzigingen aanbrengen. Door de online salarisverwerking zie je direct wat het effect is. Ook de loonaangifte en de pensioenaangifte wordt door HR2day verzorgd. Net als de SEPA-betalingen en de journaalposten voor je financieel systeem.

HR2day is een salarisoplossing met bijna alle CAO's van nederland
Online HRM en salarisadministratie van eMerus

100% Online realtime

Omdat HR2day volledig op internet technologie is gebaseerd, kan iedereen die geautoriseerd is altijd en overal bij dezelfde actuele gegevens. Dat scheelt heel veel uitzoekwerk en onderlinge afstemming.

Waar je ook bent, als je toegang hebt tot internet, kan je bij je gegevens: altijd en overal actueel. Dat maakt administreren wel erg makkelijk.

Voor administratie, medewerker en manager

HR2day is er voor iedereen. Voor de medewerker die via onze app op zijn smartphone verlof aanvraagt of een declaratie indient. Voor de manager die op zijn tablet of via zijn smartphone die aanvragen goedkeurt of snel wat gegevens van zijn medewerkers opzoekt. En natuurlijk voor de administrateur die alles op een plek inzichtelijk heeft.

HR2day is een salarisoplossing voor iedereen
werving uitstroom

Waarom Eurofiber voor HR2day kiest

HR2day is het eerste pakket dat ik gezien heb dat werkelijk het hele HR proces ondersteunt en dat gebaseerd is op technische inzichten & mogelijkheden van nu.

– Cathalijne van Lammeren
HR Manager, Eurofiber

Klik hier om het hele succesverhaal te lezen >>

Waarom Bindinc voor HR2day kiest

“HR2day bevalt ons goed. De ESS en MSS module in HR2day is ideaal voor ons. Onze managers kunnen nu op een eenvoudige manier zelf de benodigde HR-rapportages uit het systeem halen. Ook voor onze medewerkers is het prettig dat ze op ieder moment real-time inzicht hebben in hun dossier en zelfstandig informatie over hun arbeidsvoorwaarden kunnen raadplegen.”

-Sandra Montagne

Hoofd P&O, Bindinc

Lees hier het hele succesverhaal >>

Waarom DoubleTree voor HR2day kiest

Super service, daar weet Financial Controller Floris van Rijn bij DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station alles van. “Service zit in onze genen. Bij DoubleTree hotel onderscheiden we ons met onze verfrissende aanpak van hospitality. Daarom hebben al onze kamers een Apple iMac met gratis Wi-Fi toegang en een verrassend groot aanbod van TV kanalen. En onze locatie, aan het water en naast het Centraal Station, is ideaal voor dagtripjes naar het centrum van Amsterdam. Wij bieden onze gasten dan ook echte persoonlijke service: dat betekent gasten meer geven dan ze verwachten. Het betekent ook ze verrassen door ze datgene te bieden waarvan ze niet wisten dat ze het nodig hadden. Eigenlijk een heel simpele filosofie, die uitstekend werkt.”

Lees hier het hele succesverhaal >>