BALR. breidt Salesforce platform verder uit met keuze voor HR2day

International luxury lifestyle keten BALR., ’s werelds grootste voetbalplatform 433 en digital media agency Wannahaves breiden hun strategisch platform Salesforce uit met de moderne, gebruiksvriendelijk en innovatieve HR software van HR2day. Vanaf de start in 2013 hebben de drie bedrijven een extreme groei doorgemaakt en de rek lijkt er voorlopig nog niet uit.

Een aantal jaren geleden richtten internetondernemers Juul Manders en Ralph de Geus samen met profvoetballer Demy de Zeeuw modemerk BALR. en voetbalcommunity 433 op. Later werd daar ook social media digital agency Wannahaves aan toegevoegd. Verdeeld over de winkels en het hoofdkantoor in Amsterdam, groeit het aantal medewerkers stevig door en de verwachting is dat dit de komende jaren zal blijven stijgen. Om die groei te kunnen blijven faciliteren ging BALR. op zoek naar HR software die zowel het digitaliseren en automatiseren van administratieve processen ondersteunt, als ook de tooling bevat om strategische HR vraagstukken aan te pakken.

Ook benieuwd hoe jij je Salesforce platform strategisch kan uitbouwen met onze HR en Payroll software? Of wil je weten wat HR2day voor jouw organisatie kan betekenen? We helpen je graag met de business case! Stuur een bericht naar geert-jan.ijszenga@hr2day.com of vul het contact formulier in en dan nemen we direct contact met je op.

HR Software op Salesforce platform

Na een uitgebreid selectietraject koos BALR. voor HR2day als meest geschikte software leverancier. Eén van de redenen om voor HR2day te kiezen is dat de software op het Salesforce platform ontwikkeld is. BALR. maakt al gebruik van de Salesforce applicatie Service Cloud en de ervaringen daarmee waren dusdanig goed dat een HR systeem gebouwd op hetzelfde platform de voorkeur genoot. Daarnaast voldeed HR2day uiteraard ook functioneel aan alle eisen en wensen van BALR. op het gebied van personeels- en salarisadministratie, self service mogelijkheden en verlof en verzuim functionaliteit.

Life of a BALR.

BALR is de belichaming van een modern lifestyle-merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige mode, reisproducten en accessoires die inspireren om the life of a BALR. te leven. Anno 2018 wordt de kleding van BALR. online verkocht in 150 landen, heeft voetbalcommunity 433 op Instagram 26 miljoen volgers en is de ambitie om de omzet in 2020 tot 100 miljoen te laten groeien.

HR2day Brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?