Avans selecteert HR2day als partner voor HR

Avans heeft afgelopen maanden een intensief aanbestedingstraject doorlopen voor een nieuwe HR-Oplossing. Daarin werd gezocht naar een innovatieve software oplossing waarmee Avans haar uitdagende HR ambities kan realiseren. En uitdrukkelijk ook naar een partner die past bij Avans. Deze week is het contract tussen Avans en HR2day ondertekend.

“Avans past bij ons”, zegt Marcel de Brauwer, Directeur van HR2day. “Avans zoekt een HR partner die blijvend aansluit bij hun kernwaarden en ambities. Een partner die gericht is op ontwikkeling en groei, innovatief is en meedenkt en ondersteunt in (komende) veranderingen. Daarin herkenden wij onszelf”. De aanbesteding was intensief voor beide partijen. Naast een uitgebreide uitvraag hebben er ook verschillende interviews en een technische verificatie sessie plaatsgevonden. “Avans is echt op zoek naar state of the art technologie. Het Salesforce platform waarop HR2day is ontwikkeld, biedt deze technologie en brengt nieuwe technologische ontwikkelingen binnen handbereik. Ook op dat vlak is er dus een mooie match te maken” aldus De Brauwer.

Na de zomervakantie start de implementatie met als doel om vanaf januari 2023 HR2day in gebruik te nemen. Niet alleen door de afdeling HR, maar door alle medewerkers van Avans. Zij kunnen HR2day overal gebruiken via de browser maar ook via de intuïtieve HR2day App.

Over Avans

Avans behoort met bijna 33.000 studenten, 54 hbo-opleidingen en ruim 3.000 medewerkers tot de grotere hogescholen van Nederland. Avans heeft locaties in Breda, ’s’Hertogenbosch, Roosendaal en Tilburg.

HR2day Brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?