ArtEZ kiest na aanbestedingstraject voor 100% SaaS oplossing van HR2day

In de zoektocht naar effectieve personeels- en salarisadministratie software is ArtEZ hogeschool voor de kunsten na een aanbestedingstraject uitgekomen bij de Software-as-a-Service (SaaS) oplossing van HR2day. Vanaf september start de HBO instelling met de implementatie van de nieuwe software die de 900 medewerkers, managers en HR professionals gaat ondersteunen in alle HR processen rondom instroom, doorstroom en uitstroom.

ArtEZ gaat in de volle breedte en diepte gebruik maken van de geïntegreerde HR functionaliteiten die HR2day biedt. Dat betekent dat naast standaard functionaliteiten als personeelsadministratie en salarisverwerking, ook selfservice functionaliteit wordt uitgerold die HR-processen als verlof, verzuim, beoordelen/functioneren, declaraties en talentmanagement door middel van workflows ondersteunt.

Bijzonder gevoel

“Het is iedere keer weer een bijzonder gevoel om na een aanbestedingstraject de opdracht gegund te krijgen,” zegt Marcel de Brauwer, Directeur van HR2day. “Ik ben dan ook bijzonder trots dat we deze opdracht met ArtEZ mogen gaan uitvoeren. Het is een ultieme beloning voor al onze medewerkers die elke dag bezig zijn om van klanten echte fans te maken door ons fantastische product en excellente service naar een nog hoger niveau te tillen.”

ArtEZ staat voor kunstonderwijs dat naar internationale maatstaven van erkend hoge kwaliteit is en waar afgestudeerden hun positie en kracht kennen en kunnen bijdragen aan een voortdurende vernieuwing van de kunst en aan de kwaliteit van de samenleving. Kunst krijgt bij ArtEZ dan ook de ruimte om van betekenis te zijn voor anderen: voor individuen, groepen en organisaties. Bij de hogeschool zijn ruim 900 medewerkers in dienst, verspreid over de vestigingen in Enschede, Zwolle en Arnhem.

100% SaaS nieuwe norm

ArtEZ is de tweede HBO instelling in korte tijd die na een aanbestedingsprocedure bij HR2day uitkomt. De Brauwer: ”We zien in onderwijsaanbestedingen voor nieuwe HRM & Payroll software steeds vaker dat er om een geïntegreerde, 100% SaaS oplossing word gevraagd. Hoewel lang niet alle HR oplossingen hieraan voldoen, lijkt het echt de nieuwe norm te worden. Logisch, want SaaS biedt vele voordelen. Onze innovatieve HR software en toegewijde servicedesk maakt dat we al jarenlang ongelooflijk tevreden klanten hebben. We fungeren daarbij niet alleen als softwareleverancier maar ook als sparringpartner om organisaties verder te helpen.”

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?