HR2day app
Ervaar het gemak van HR in je broekzak

Met de HR app van HR2day heb je altijd en overal toegang tot je HR processen, zodat je overal de zaken kunt regelen die voor jou belangrijk zijn. HR vanuit de broekzak wordt door deze app mogelijk gemaakt. Lees op deze pagina wat de HR app jou en je werknemers te bieden heeft, of ervaar zelf het gemak van mobile HR!

Mobile app HR2day

Mobile first

Onze bankzaken, het boeken van een vakantie, sociale communicatie en meer: we regelen het allemaal op onze smartphone. Bovendien zitten we tegenwoordig veel minder achter een computer of laptop. Met de HR2day App is dat ook niet meer nodig, want deze app heeft alle HR functionaliteiten én een sociaal communicatieplatform aan boord – en jij hebt ze op zak! 

Voordelen:

“Het is ons gelukt om de complexiteit van HR & Payroll te vertalen naar een gebruiksvriendelijke app voor werknemers en professionals.”

Alix Stoel, Product Marketing Manager bij HR2day

Gradient circle
Alix

Voordelen van de HR2day App

Eenvoudig gebruik

Met de HR2day App heb je overal en altijd alle HR zaken binnen handbereik en ben je op de hoogte van wat er binnen je organisatie speelt. De app is zeer gebruiksvriendelijk, zodat iedereen ermee overweg kan.

Gemaakt voor onderweg

Werknemers in onder meer de transport, bouw en industrie hebben één ding gemeen: ze werken niet de hele dag met een computer maar moeten wel allerlei administratieve zaken regelen. Door HR mobile mogelijk te maken, hebben zij hun volledige HR administratie op zak.

HR mobile voor Professionals

Niet alleen werknemers maar ook managers en HR professionals worden op hun wenken bediend. Alle taken van instroom tot uitstroom krijg je binnen in de HR App en handel je daar eenvoudig af.

Procesgestuurd

De HR mobile omgeving van HR2day is volledig procesgestuurd, wat betekent dat gebruikers een seintje krijgen als iets van hen wordt verwacht. Deze zaken kunnen ze dan direct regelen, handig!

Alle HR App functionaliteiten op een rij:

Mededelingen

Deel updates, documenten en video’s.

Acties

Start zelf HR processen, van opleidingen tot werkgeversverklaringen.

Ontwikkeling

Beoordelingen, competenties of opleidingen. Check ze hier of start het proces.

Dossier

Met je telefoon heb je toegang tot jouw gehele dossier.

Verzuim

Ziek en/of beter melden.

Declaraties

Makkelijk declareren met foto’s van bonnetjes en gebruik makend van Google Maps.

HR2day mobile app schuin rechts
HR2day mobile app schuin links

Verlof

Verlof, Tijd voor Tijd, Ouderschapsverlof.

Afdelingskalender

Zie of je collega’s aanwezig zijn of niet.

Links

Met de app heb je toegang tot al je systemen.

Manager self-service

Beheer al je leidinggevende taken met de app.

Video afspelen

Ervaar zelf het gemak van de HR2day Mobile App

We laten je graag alle mogelijkheden van de mobiele app zien. Vul het formulier hiernaast in, dan nemen we contact met je op om de vrijblijvend online demo in te plannen.