HR2day voor administratiekantoren

Gebruiksvriendelijke HR en salaris oplossing voor jou én je klanten

Als accountantskantoor wil je je kunnen onderscheiden: op Service, Prijs en Dienstenpakket. Met HR2day kun je een stapje verder gaan.

Geef de klant toegang tot de processen die hij zelf wil en kan doen en vraag welke ze aan jou willen uitbesteden. Naast de salarisadministratie kun je ook inspelen op vragen rond personeelsprocessen zoals verlof, verzuim en beoordelen. Een aantrekkelijke gebruikersomgeving voor zowel de administrateur als de klant waarin beide altijd en overal toegang hebben.

Klaar voor je taak

Dynamisch en flexibel uitbesteden

De ene klant is de andere niet. Dus wil je je klanten dienstverlening op maat bieden.

Omdat je binnen HR2day verschillende gebruikers andere profielen kunt toekennen, kun je met een druk op de knop een bepaalde gebruiker bepaalde toegangsrechten geven. Per klant bepaal je de mate van samenwerking en kennisdeling.

Je eigen look & feel

HR2day bevat alle benodigde functionaliteit die je nodig hebt voor het voeren van de personeels- en salarisadministratie.

Maar wat HR2day uniek maakt is dat de hele applicatie in jouw look&feel (logo, kleurstelling) beschikbaar kan worden gesteld. Vanzelfsprekend behoren workflows, signaleringen en takenmanagement tot de standaard functionaliteiten.

HR2day kan je aanpassen aan jouw wensen voor salarisadministratie
Verlagen administratieve kosten voor accountants

Verlaag je TCO

Werken met HR2day betekent niet alleen samenwerken op het gebied van salarisverwerking. HR2day is een compleet HRM- en salarissysteem dat ook wordt gebruikt door werkgevers met meer dan 1.000 medewerkers.

Via de payroll console en snel-invoer schermen kun je gericht en efficiënt taken voor meerdere werknemers en/of werkgevers in één keer uitvoeren. En natuurlijk samenwerken met collega’s en klanten. Dat versnelt niet alleen, maar verlaagt ook de administratieve verwerkingskosten.

Real-time management informatie

HR2day bevat een geïntegreerde rapportagemodule. Uiteraard standaard voorzien van de meest voorkomende rapportages,  maar hiermee genereer je ook eenvoudig management informatie op maat voor je klanten in de vorm van lijsten, matrixtabellen, grafieken of dashboards.

Omdat HR2day online is, zijn alle rapportages bij tot de laatste seconde.

Rapporten en dashboards bij de HRM en personeelsadministratie

Waarom Merces voor HR2day kiest

Walter Rijnardus, algemeen directeur Merces: “De eerste Merces-klanten maken al sinds 1 januari 2014 gebruik van HR2day. De komende periode verbreden en verdiepen we de functionaliteit van HR2day met onze specialistische toepassingen, die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld. Hierdoor garanderen we al onze klanten de voordelen van een professionele oplossing die de bedrijfsvoering nog effectiever en efficiënter ondersteunt in combinatie met onze unieke kennis. Merces laat onderwijs bedrijven.”

Lees hier het hele succesverhaal >>

Waarom OAMKB voor HR2day kiest

“Door de wijze waarop HR2day gegevens opslaat krijgen onze klanten ook meteen inzage in de complete personeelsadministratie. Dat is voor iedereen enorm gemakkelijk en bevordert de online samenwerking. En door de flexibiliteit van HR2day kunnen we alles aanpassen aan de wens van de klant. Dat bespaart iedereen veel tijd: echt een nieuwe manier van werken.”

– Roy Argyrakis, Online Accountants MKB

Lees hier het hele succesverhaal >> 

Online Accountants MKB kiezen HR2day als HRM

Waarom Qualiant voor HR2day kiest

Dirk Jan Timmer, directeur Qualiant B.V.: “Een belangrijk onderdeel binnen het QUALIANT platform is de oplossing voor de Personeels- en Salarisadministratie. QUALIANT stelt hoge eisen aan haar platform en dus ook aan haar strategische partners. Eisen op het gebied van techniek en efficiency en bewezen kennis en ervaring binnen het Onderwijs.

HR2day  heeft de afgelopen jaren bewezen aan al deze criteria te kunnen voldoen en dat in een 100% Cloud omgeving. HR2day ziet ook de toegevoegde waarde van integrale informatievoorziening. Zij ondersteunen ons Ultimview dashboard daarbij volledig. Scholen en besturen worden hiermee kwalitatief en real time geïnformeerd”

Lees hier het hele succesverhaal >>