Able kiest HR2day als bruto-netto oplossing in EuroPort+

ABLE BV sluit overeenkomst met HR2DAY over het leveren van bruto-netto berekeningen voor haar Sparen-as-a-Service oplossing met EuroPort+

Able koos uit een aantal leveranciers van verloningstoepassingen HR2day. Na een korte, succesvolle proeffase is de bruto-netto functionaliteit van HR2day geïntegreerd met EuroPort+.

Able heeft met haar EuroPort+ platform een zeer efficiënte cloudoplossing voor beleggen en sparen. Voor de zogenaamde verloningen van een aantal fiscale spaarproducten die met EuroPort geadministreerd worden, worden bruto-netto berekeningen en bijbehorende fiscale overzichten en aangiftes gegenereerd.  Momenteel gaat het al om enkele tienduizenden berekeningen per maand.  Partijen hebben de verwachting dat deze aantallen verder zullen toenemen.

Alex Timmermans van Able: ‘We hebben voor HR2day gekozen omdat zij een schaalbare oplossing hebben en in staat bleken om aan te haken bij onze vergaand geautomatiseerde processen. Stipte nettobetalingen en aflossingen passen in de goede eindklant beleving die EuroPort+ spaarbanken biedt. HR2day is een partij die – net als wij – alles op alles zet om processen sneller en beter te maken, gebruikmakend van geavanceerde cloud-technologie.’
Andy Verstelle: “Wij zijn trots dat Able ons deze belangrijke dienst toevertrouwt en zien hierin wederom de bevestiging dat onze HR- en salarissoftware best-in-class is. Samen met een innovatieve partij als Able kunnen wij de uitvoeringsprocessen en kosten bij administratieve organisaties van financiële producten sterk reduceren.”

HR2day brochure

Weten wat HR2day voor jouw
organisatie en HR kan
betekenen?